Verkoop ZES koffie Gimmert goes Alpe d’HuZes groot sucZES!

Gimmert goes Alpe d’HuZes heeft met de verkoop van ZES koffie het nieuwe Alpe d’HuZes jaar goed geopend.

GGAD6 heeft dit jaar, in samenwerking met Usawa Coffee, een eigen koffie ZES op de markt gebracht. Met deze samenwerking hebben GGAD6 en Usawa, de handen ineen geslagen om geld in te zamelen voor het goede doel. Deze samenwerking kwam tot stand doordat mensen met albinisme een verhoogd risico hebben op huidkanker. Dit zorgde voor de verbondenheid met Gimmert goes Alpe d’HuZes.

Deze samenwerking was een schot in de roos. Er werd maar liefst €3.550,- opgehaald door verkoop van onze ZES koffie. Hartelijk dank aan iedereen die deze actie tot een succes heeft gemaakt. Onze speciale dank gaat uit naar Usawa Coffee voor haar medewerking aan deze actie. Deze koffie actie zal jaarlijks terugkeren.

En zo drink je voor het goede doel een eerlijk en lekker kop koffie, die gemaakt is met hand geplukte koffiebonen, op een verantwoorde manier geproduceerd is en ambachtelijk gebrand wordt in ons eigen Gemert.

Komend jaar worden er nog meer acties door Gimmert goes Alpe d’HuZes georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Want er is nog steeds veel geld nodig voor onderzoek naar kanker en naar de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

De Alpe d’HuZes dag zal komend jaar op donderdag 2 juni 2022 in Frankrijk plaatsvinden. Voor informatie verwijzen wij u graag naar deze krant en onze website  www.alpedhuzesgemert.nl , facebook en instagram.

OPGEVEN IS GEEN OPTIE !!

Team Gimmert goes Alpe d’HuZes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.