Oliebollen verkoop 2020

Opgeven is geen optie!

Opgeven is geen optie!

 

Ondanks de Corona beperkingen, gaat team Gimmert goes Alpe d’HuZes ook dit jaar weer zorgen voor overheerlijke oliebollen. De lokale bakker, Bakkerij Bér Vogels gaat ons hierbij helpen door deze overheerlijke oliebollen voor ons te bakken.

Om alles Coronaproof te laten verlopen, met inachtneming van hygiëne maatregels, worden op verschillende locaties in Gemert uitgifte punten ingericht, denkend hierbij aan een Drive-thru.

Lekker in de auto blijven zitten, bestelling doorgeven, betaling (bij voorkeur) via pin en/of gepaste contanten, en vervolgens de bestelling in ontvangst nemen.

Verkooplocaties:

    • Dorpscamping Gemert, Pandelaar 30  5421NH Gemert
    • Pastoor Poelplein Gemert
    • ???? Parkeerplaats VV-Gmert, Sportlaan
    • ???? Molen Volksvriend / Jos Maas
    • ???? Parkeerplaats Lidl

Vooraf bestellen behoort ook tot de mogelijkheden, dit kan tot en met woensdag 30 december 2020 / 16:00uur, middels een online bestelformulier. Het online bestelformulier vindt u terug op de website van Gimmert goes Alpe d’HuZes. (zie link onderaan deze pagina)

Voor afhalen van de vooraf opgegeven bestellingen wordt een aparte uitgifte “loket” ingericht op één uitgifte locatie. Tijdens het bestelproces kunt u ook een tijdsblok aangeven wanneer u, uw bestelling wenst op te halen. Hierdoor wordt uw wachttijd geminimaliseerd.

 

Ondanks de moeilijke Coronatijd gaan de onderzoeken naar de ziekte kanker gewoon door.

Geld, heel veel geld is en blijft er nodig voor onderzoeken naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van de mensen met kanker.

100% donaties naar kankeronderzoek: Elke gedoneerde euro aan het Alpe d’HuZes / het KWF-fonds komt direct, en voor de volle 100% ten goede aan kankeronderzoek.

 

Team Gimmert goes Alpe d’HuZes gaat ook weer in 2021 deelnemen aan het landelijke Alpe d’HuZes evenement. In welke hoedanigheid het evenement gaat plaatsvinden is op dit moment nog onduidelijk. Eén ding is zeker…. Gimmert goes Alpe d’HuZes gaat op donderdag 03 juni 2021 altijd een tegenprestatie leveren voor de gedoneerde gelden.

 

Door op de bestelknop te drukken, wordt een bestelformulier geopend in Google.

Werkt de knop niet, kopieer onderstaande regel in de navigatiebalk van uw internet browser.
https://forms.gle/TkyZz8QBhJbK3jHK9